Cal Sandic    
Casa de Pagès        
 
 

  Presentació
 
Instal·lacions
 
Les nostres habitacions
    1. El Port Negre
    2. Claror
    3. Setut
    4. Perafita
  Menjar com a casa
 
Com arribar
 
Activitats
 
Tarifes i disponibilitat


Informació i reserves:

tels. 973 51 51 93 / 689 90 27 69

info@calsandic.com


1. El Port Negre

Aquesta habitació disposa de 3 places; un llit gran i un de petit,  bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisor amb TDT, espai de lectura i escriptura i unes grans vistes al conjunt  monumental  de  Sant  Martí  d'Aransa.
2. Claror

Aquesta habitació disposa de dos llits de plaça, bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisor amb TDT, zona de lectura i escriptura, orientada a l'est ens permet gaudir dels primers rajos del sol així com d'unes bones vistes de la vall del riu d'Aransa.
3. Setut

L'habitació anomenada Setut disposa d'un llit gran, bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augmenttelevisor amb TDT, zona de lectura i escriptura, disposa d'unes excel·lents vistes al la Serra del Cadí.
4. Perafita

L'habitació és de 3 places, amb 3 llits individuals, com la resta, disposa de bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisor amb TDT, zona de lectura i escriptura. Orientada al sud, podem veure una impressionant panoràmica de la Serra del Cadí.


© Cal Sandic 2009   Cal Sandic, Carrer Major 19, 25726, Aransa, La Cerdanya (Lleida)