Cal Sandic    

Casa de Pagès        
 
   

  Presentació
 
Instal·lacions
 
Les nostres habitacions
  Menjar com a casa
 
Com arribar
 
Activitats
 
Tarifes i disponibilitat

A Cal Sandic us oferim la possibilitat de realitzar mitja pensió, pensió complerta o allotjament i esmorzar. La nostra cuina recull l'experiència i la tradició catalana per oferir-vos una selecció de plats que no us deixaran indiferents.

Per esmorzar:
Podreu trobar una selecció de torrades amb mantega i confitures o simplement amb oli i untades amb un gra d'all, o si ho preferiu, sucar-les amb tomàquet (en temporada del nostre hort) acompanyat d'una àmplia varietat d'embotits de la zona. Si ens ho demaneu el dia abans us podem preparar plats calents: ous ferrats amb cansalada, truites,...

Per dinar:
Us oferim la possibilitat de degustar alguns dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional de la nostra terra, a tall d'exemple, arròs de muntanya, canelons casolans, escudella barrejada, peus de porc estofats, pollastre amb prunes i pinyons o espatlla de xai al forn. Sense oblidar les postres, fetes a casa.


Per sopar:

Després de tot un dia a la muntanya cal refer forces, res millor que els sopars que ens prepararà la Montse. Sovint podreu trobar el reconegut Trinxat de Cerdanya, sopes casolanes o simplement una bona truita de patates i una amanida del nostre hort.

Informació i reserves:

tels. 973 51 51 93 / 689 90 27 69

info@calsandic.com

© Cal Sandic 2009  Cal Sandic, Carrer Major 19, 25726, Aransa, La Cerdanya (Lleida)